ill

Hår & Skjønnhet 2017 med et nytt og spennende konsept

Hår & Skjønnhet med samarbeidspartnere, ønsker at du skal oppleve det ypperste innen faglig utvikling, inspirasjon og kreativitet. Vi har derfor gjort store endringer i konseptet som vi er overbevist om at du kommer til å bli svært fornøyd med.

Hår & Skjønnhet for deg som er profesjonell fagutøver!

Kanskje Norges største frisørscene med fullpakket program i to hele dager

Oslo Spektrum blir rigget med en stor scene hvor det kontinuerlig vil foregå faglige demonstrasjoner og visninger. Det betyr at du kan oppdaterer deg på de nyeste teknikkene og se fantastiske frisyrer hver time gjennom hele helgen. Ikke nok med det, både lørdag og søndag vil avsluttes med et fantastisk show med vårens og sommerens hotteste trender. Alt dette blir levert av våre ledende leverandører som du finner i vårt nye Lounge-området.

To saler med fullpakket seminar program

Ikke nok med en scene full av inspirasjon, du vil også denne helgen kunne velge og vrake i spennende og lærerike seminarer. Vi har to saler og et tettpakket program. Også dette levert av landets fremste leverandører som du finner i vårt nye Lounge-området. 

Leverandørenes Lounge-område: Fremtiden starter her

Hva er nytt? Hva er de sterkeste trendene? Hva betyr den digitale utviklingen for bransjen? Har du spørsmål om produkter og bransjeutvikling? Ønsker du å bli bedre kjent med din leverandør eller ønsker du bare å slå av en prat med andre som er genuint opptatt av ditt fag? Ta turen innom Lounge-område. Her møter du flere av bransjens mest kjente leverandører som står klare til å vise deg fremtidens bransje. 

Dette vil du oppleve:

  • NORGES ANTAKELIGE STØRSTE FRISØRSCENE med:
    • Faglige demonstrasjoner og visninger 
    • FANTASTISKE SHOW med trender for 2017 
  • Inspirerende og lærerike SEMINARER i to saler 
  • LEVERANDØRSTANDS i to etager
  • NM-KONKURRANSER med flere nye disipliner

Åpningstider

Lørdag 10-17
Søndag 10-17

KONTAKT OSS

Telefon: 23 08 79 60
Epost: info@harogskjonnhet.no

ARRANGØR

Hår & Skjønnhet arrangeres og driftes av Norske Frisør- og
Velværebedrifter (NFVB). Les mer om NFVB

snarvei