En Fremtidsrettet Fagopplæring for Frisører og Hudpleiere

Hvordan skal vi drive en tidsriktig Fagopplæring av høy kvalitet gjennom bruk av de nyeste teknologiske hjelpemidler som gjør opplæringen både mer inspirerende og lærerik?

Pivot Point er fremst i verden på å levere et kvalitetsbevisst og profesjonelt opplæringssystem for både elever, lærlinger, lærere eller opplæringsansvarlige ved bedrift eller opplæringskontor.


Gjennom Pivot Point sitt Online Learning System (OLS) vil du få ei fagopplæring som både er Moderne og Fremtidsrettet.


Systemet skaper stor trygghet og ikke minst tilgang til læremidlene døgnet rundt, hvor enn du er bare det er nett tilgang.


Er du Frisør/ hudpleie lærer vil du også ha nytte av Pivot Point OLS ved å utnytte spesielt tilpasset lærer materiell på nettet som vil hjelpe deg å forberede klassetimene enda bedre. Pivot Point OLS er for tiden tilgjengelig for skoler, opplærings kontor og enkeltsalonger med lærlinger.


Gi dine elever eller lærlinger sjansen til å bruke dette fantastiske verktøyet i sin utdannelse. Kom og la deg inspirere av Lektor Nancy Norheim og Petter Buberg som vil gi deg en kort innføring i systemet og hvilke muligheter det kan gi deg som opplæringsansvarlig i salong, opplærings kontor eller skole.

Forhåndspåmelding kan du gjøre HER

Åpningstider

Lørdag 10-17
Søndag 10-17

KONTAKT OSS

Telefon: 23 08 79 60
Epost: info@harogskjonnhet.no

ARRANGØR

Hår & Skjønnhet arrangeres og driftes av Norske Frisør- og
Velværebedrifter (NFVB). Les mer om NFVB

snarvei